KIRIKKALE'MİZ TÜRKİYE YÜZYILI'NA YAKIŞIR, VİZYONER HİZMETLERE KAVUŞACAK

KIRIKKALE'MİZ TÜRKİYE YÜZYILI'NA YAKIŞIR, VİZYONER HİZMETLERE KAVUŞACAK
14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti'den milletvekili adayı olan Muhammet Emin Avundukluoğlu, "İnşallah Kırıkkale'miz 31 Mart yerel seçimlerinden sonra da Türkiye Yüzyıl'ına yakışır, vizyoner ve çağın gereklerine uygun hizmetlere...

14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti'den milletvekili adayı olan Muhammet Emin Avundukluoğlu, "İnşallah Kırıkkale'miz 31 Mart yerel seçimlerinden sonra da Türkiye Yüzyıl'ına yakışır, vizyoner ve çağın gereklerine uygun hizmetlere ve yatırımlara yine AK Parti'mizin çatısı altında kavuşacak." dedi.

Avundukluoğlu, yaptığı açıklamada, AK Parti ailesi olarak bir seçim sürecine daha girdiklerini kaydetti.

AK Parti davasına ve Cumhur ittifakına Türkiye'nin ve Kırıkkale'nin her köşesinde sahip çıkmaya devam edeceklerini belirten Avundukluoğlu, gençlerin muhalefetin kendi aralarındaki mücadelelere ve koltuk kavgalarına bakıp da siyasete küsmesine, siyasetten uzaklaşmasına asla izin vermeyeceklerini vurguladı.

Cenab-ı Allah'ın izniyle, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan liderliğinde daha önceki seçimlerden olduğu gibi bu seçimden de muzaffer ayrılacaklarını belirten Avundukluoğlu, şöyle konuştu: "İnşallah Kırıkkale'miz 31 Mart yerel seçimlerinden sonra da Türkiye Yüzyılı'na yakışır, vizyoner ve çağın gereklerine uygun hizmetlere ve yatırımlara yine AK Parti'mizin çatısı altında kavuşacak. Bundan önce olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlerinde de Kırıkkale merkez, ilçe ve beldelerde teşkilatımızla, adaylarımızla AK Parti'mizin başarılı olması için canla başla çalışmaya devam edeceğim."

Bu haber toplam 20 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.