Kızılay Kırıkkale’de çocukları sevindiriyor

Kızılay Kırıkkale’de çocukları sevindiriyor
Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi Şenlendirme programı kapsamında açmış olduğu Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi tüm yoğunluğu ile devam ediyor.

HAFTA SONLARI DA AÇIK

Kırıkkale’de yaşayan gençlerin Kitap okuyabileceği, dinleneceği, zeka oyunları oynayacağı ve zamanını en verimli şekilde değerlendireceği yer olan Kızılay Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesine gençlerin ilgisi yoğun oluyor. Hafta sonları da açık olan kütüphaneye giden çocuklar çeşitli aktivitelere katılıyor. Ailelerin çocuklarının daha iyi bir eğitim alıp geleceğe umutla bakmaları için açmış olunan kütüphanede onların kitap okumasını ve kişisel becerilerini geliştiriliyor. Aynı zamanda Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesin de bir taraftan kitap okuma sevgisi verirken, diğer taraftan okuma yazma bilmeyen çocuklara okuma öğretiliyor ve bir taraftan da Kur’an okumasını bilmeyen gençlere Kur’an öğretiliyor.

MİNİK DOKUNUŞLARLA BÜYÜK GÜZELLİKLER

Kızılay aynı zamanda yine açmış olduğu Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesinde 7- 11 yaş çocuklar için yaptığı eğitimleri tüm güzelliği ile devam ediyor. Bazen çocuklara yapılan minik dokunuşlar onların geleceklerinin daha güzel geçmesini sağlıyor. Kızılay haftada 2 gün düzenli olarak geleceğimiz olan çocuklara özel faaliyetler gerçekleştiriyor. Çocuklar hem oynuyorlar, hem de toplumsal kuralları öğrenerek ahlaki gelişimleri sağlanıyor. Yaşadıkları travmaları atamayan çocuklar, oynadıkları oyunlar ile yaşadıkları travmalardan kurtuluyorlar. Aileler Kızılay’ın çocuklarına de yapmış olduğu faaliyetlerinden çok memnun kalarak Kızılay’a çok teşekkür ediyor.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.