Millî Savunma Bakan Yardımcısı Kavaklıoğlu Kırıkkale’de
Yayınlanma:
Millî Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Kırıkkale Valisi H. Engin Sarıibrahim’i ziyaret etti. Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Kavaklıoğlu, Vali Sarıibrahim ile bir süre görüştü.
KAVAKLIOĞLU KIRIKKALE VALİLİĞİ’NDE
Millî Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Kırıkkale Valiliği’ne ziyarette bulundu. Kavaklıoğlu’na ziyareti sırasında Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş da eşlik etti. Valiliğe gelişinde karşılanan Bakan Yardımcısı Kavaklıoğlu, ilk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Ardından Valilik makamına geçen Kavaklıoğlu, Kırıkkale Valisi H. Engin Sarıibrahim ile bir araya geldi.

VALİ SARİBRAHİM İLE GÖRÜŞTÜ
Gerçekleştirilen görüşmede Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Vali H. Engin Sarıibrahim ve Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş bir süre sohbet etti. Kırıkkale Valiliği tarafından ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, Bakan Yardımcısı Kavaklıoğlu’na nazik ziyaretinden dolayı teşekkür edilerek çalışmalarında başarı dilekleri iletildi.
Resmi İlanlar
Kırıkkale Haber

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.