Koyuncu Hacılar’a yeniden aday

Koyuncu Hacılar’a yeniden aday
Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde yeniden aday olmak için aday adaylık başvurusunu yapmıştı. Kasaba halkından bir 5 yıl daha yetki istemek için MHP’den aday...

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde yeniden aday olmak için aday adaylık başvurusunu yapmıştı. Kasaba halkından bir 5 yıl daha yetki istemek için MHP’den aday adaylık başvurusunu duyurmak amacıyla toplantı yapan Başkan Koyuncu “Bizim sevdamız Hacılar” dedi.

MİTİNG HAVASINDA GERÇEKLEŞTİRDİK

MHP’li Belediye Başkanlarından Kırıkkale’nin Hacılar Kasabası Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu yeniden aday olabilmek için MHP Genel Merkezine aday adaylık müracaatını yaptı. Müracaatını tamamlayan Başkan Koyuncu aday adaylığını geniş katılımlı bir toplantıyla duyurdu. MHP Hacılar İlçe Başkanlığında kalabalık bir grupta toplanan Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, daha sonra Kırıkkale İl Başkanlığına ziyarette bulundu. Başkan Koyuncu, MHP İl Başkanı Murat Abalı ile bir süre görüşme yaptı. Cumhuriyet meydanında toplanan kalabalıkla aday adaylığını duyuran Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu “Yeni dönem için aday adaylık açıklama programımızı miting havasında gerçekleştirdik. Bizler gecemizi gündüzümüze katarak hergün aynı heyecanla Hacılar’ımıza hizmet ettik. Dünden bugüne 7’den 70’e bizlere desteğini gösteren, heyecanımıza ortak olan kıymetli hemşehrilerime ayrı ayrı hepsine çok teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda birliğimiz daim olsun. Bizim Sevdamız Hacılar” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.