KUMBARALARINDA Kİ PARALARI FİLİSTİNE BAĞIŞLADILAR

KUMBARALARINDA Kİ PARALARI FİLİSTİNE BAĞIŞLADILAR
 Muhabir
Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Necati Nadiye Cesur 4-6 Yaş Grubu Kur’an kursunda eğitim gören öğrenciler, harçlıklarıyla "Filistin Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyasına destek oldu.HABER: YELİZ ERDEMEMEĞİ GEÇEN...

Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Necati Nadiye Cesur 4-6 Yaş Grubu Kur’an kursunda eğitim gören öğrenciler, harçlıklarıyla "Filistin Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyasına destek oldu.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor. Bu kapsamda Kırıkkale İl Müftülüğüne  bağlı Necati Nadiye Cesur 4-6 yaş grubu Kur’an kursunda  eğitim gören öğrenciler, Kur’an kursu öğreticileri ve aileleri rehberliğinde Filistin için yardım kampanyası düzenledi. Minik öğrenciler resim çizerek duygularını dile getirdiler. Ellerine Türkiye ve Filistin bayrağı çizili öğrenciler saldırıların sona ermesi için dua etti. Kur'an kursu öğreticisi Hatice Gözcü miniklerin kumbaralarını Filistinli Kardeşlerine ulaştırılmak üzere Kırıkkale İl Müftüsü ve TDV Kırıkkale Şubesi Başkanı Hasan Hayri Yaşar’a makbuz karşılığı teslim etti. Müftü Yaşar, yüreği sevgi dolu miniklere, ailelerine, hocalarına ve kampanyanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu haber toplam 13 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.