Mete Demirbaş il temsilciliğine atandı

Mete Demirbaş il temsilciliğine atandı
 Yazı İşleri Müdürü
Tüm Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Kurucu üye görevini yürüten Mete Demirbaş, Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından Kırıkkale İl Temsilciliği görevine atandı.GÖREVİNE BAŞLADIGörevine başlayan ve atama kararıyla...

Tüm Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Kurucu üye görevini yürüten Mete Demirbaş, Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından Kırıkkale İl Temsilciliği görevine atandı.

GÖREVİNE BAŞLADI

Görevine başlayan ve atama kararıyla ilgili açıklamalarda bulunan Tüm Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Kırıkkale İl Temsilcisi Mete Demirbaş “Tüm Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Kurucu Üye görevini yürütmekte iken Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından Kırıkkale ilimiz için Tüm Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Kırıkkale İl Temsilciliği görevine atanmış bulunmaktayım. Genel Başkanımız Yaşar Hüseyinoğlu’na ve Yönetim Kurulu’na sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

“Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımız, Şehit Gazi Kamu-Sen (Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmetleri), Tüm Kamu-Sen Sağlık (Sağlık ve Sosyal Hizmetler) Tüm Kamu-Sen Eğitim (Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri), Tüm Kamu-Sen Tarım Orman ve (Tarım ve Ormancılık Hizmetleri) ve Tüm Kamu-Sen Diyanet (Diyanet ve Vakıf Hizmetleri) olmak üzere toplamda 5 hizmet kolunda faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Sendikalarımıza ve İl Temsilciliğimize başta Gazi, Gazi ve Şehit Yakınları olmak üzere Tüm Kamu Çalışanlarımızı sendikamıza davet ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.