Milli Savunma Komisyonu Üyeleri SSB’de

Milli Savunma Komisyonu Üyeleri SSB’de
 Muhabir
Aralarında Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’ın da bulunduğu TBMM Milli Savunma Komisyonu üyeleri, Savunma Sanayii Başkanlığını (SSB) ziyaret ederek çalışmaları yerinde görme imkanı buldu.HABER: YELİZ ERDEMEKİPLERİMİZE...

Aralarında Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’ın da bulunduğu TBMM Milli Savunma Komisyonu üyeleri, Savunma Sanayii Başkanlığını (SSB) ziyaret ederek çalışmaları yerinde görme imkanı buldu.

EKİPLERİMİZE KOLAYLIKLAR DİLİYORUZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve aralarında Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’ın da bulunduğu TBMM Milli Savunma Komisyonu üyeleri, Savunma Sanayii Başkanlığını (SSB) ziyaret etti. Ziyarette heyete Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün tarafından sunum yapıldı. Daha sonra bir konuşma yaparak SSB ekibine teşekkür eden Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, Türk savunma sanayisinin önemli bir noktaya geldiğine işaret etti. Ziyaretle ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kırıkkale Milletvekili Kaplan, “TBMM Milli Savunma Komisyonu olarak Komisyon Başkanımız Hulusi Akar önderliğinde, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığına (SSB) ziyarette bulunduk. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Emniyet güçlerimiz, Milli İstihbarat Teşkilatımız ve tüm paydaşlarımızla birlikte milletimizin bekası, güvenliği ve geleceği için var gücüyle gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 20 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.