ÖĞRENCİLERE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ

ÖĞRENCİLERE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
Kırıkkale Üniversitesi Danışma Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (DRUAM) koordinesinde Kırıkkale Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde öğrencilere yönelik...

Kırıkkale Üniversitesi Danışma Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (DRUAM) koordinesinde Kırıkkale Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde öğrencilere yönelik Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri Tıp Fakültesi ile başladı.

FARKINDALIK KAZANILACAK

Kırıkkale Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Kırıkkale Üniversitesi DRUAM işbirliğinde öğrencilere yönelik bağımlılıkla mücadele eğitimleri başlatıldı. 2 Kasım’a kadar devam edecek çalışma kapsamında alanında uzman isimler tarafından bütün fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında öğrencilere eğitimler verilecek. Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri ile kişiye, aileye ve topluma psikolojik, sosyolojik ve ekonomik olarak zarar veren her türlü bağımlılıktan öğrencileri korumak, öğrencilerin bağımlılık, bağımlılığın olası zarar ve sonuçları ile kendilerini ve çevresindeki insanları nasıl koruyacaklarına dair bilgiler edinmeleri, bağımlılığa dair farkındalık kazanmaları amaçlanıyor. Kendi fakültesinde eğitime katılamayan öğrenciler, kendilerine uygun gün ve saatte diğer eğitimlerden herhangi birine katılabilecek.

Bu haber toplam 23 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.