Rektör Aslan'a önemli isimlerden ziyaret

Rektör Aslan'a önemli isimlerden ziyaret
 Muhabir
Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi (MKE) Genel Müdürü İlhami Keleş ve Roket Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi (ROKETSAN) Genel Müdür Yardımcısı Murat Kurtuluş, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan...

Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi (MKE) Genel Müdürü İlhami Keleş ve Roket Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi (ROKETSAN) Genel Müdür Yardımcısı Murat Kurtuluş, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’ı makamında ziyaret etti.

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’ın Üniversitenin savunma sanayi alanında yaptığı çalışmalar ve protokoller hakkında misafirlerine bilgi verdiği ziyarette, MKE ve ROKETSAN ile ortak yapabilecek çalışmalar da görüşüldü.

Rektör Aslan, nazik ziyaretleri sebebiyle MKE Genel Müdürü İlhami Keleş’e ve ROKETSAN Genel Müdür Yardımcısı Murat Kurtuluş’a teşekkür ederek şehrimizin sembollerinden Çeşnigir Köprüsü’nün resmedildiği çini tablo hediye etti. MKE Genel Müdürü İlhami Keleş, Rektör Aslan’a 76/62 mm deniz topu maketi hediye etti.

Bu haber toplam 19 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.