Saygılı’dan esnaf ziyareti

Saygılı’dan esnaf ziyareti
Çalışmalarından fırsat bulduğu her anda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ziyaretlerde bulundu. Bir taraftan esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Saygılı, diğer taraftan...

Çalışmalarından fırsat bulduğu her anda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ziyaretlerde bulundu. Bir taraftan esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Saygılı, diğer taraftan vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini aldı.

ÇALIŞMALAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Vatandaş ve esnaflarla bir araya gelmeye özen gösteren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, esnafların ve vatandaşların taleplerini alarak talimatlar verdi. Gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Saygılı yaptığı konuşmada, "Projelerimizin çoğu bitmek üzere. Biz Kırıkkale´miz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. İnşallah projelerimizin bitmesiyle birlikte daha yaşanabilir bir Kırıkkale haline dönecek” ifadesini kullandı. Bir taraftan esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Saygılı diğer taraftan makamında vatandaşları kabul ederek taleplerini aldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın ve ekibine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılar dileyen esnaf ve vatandaşlar, Belediye Başkanı Saygılı´nın her zaman halk ile iç içe olduğunu ve Kırıkkale için yaptığı çalışmalar için teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 13 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.