Şehit Babası Ceyla’a jeneratör alında

Şehit Babası Ceyla’a jeneratör alında
Şehitler diyarı Kırıkkale’de Şehit Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan'ın, solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdüren KOAH hastası babasına  elektrik kesintilerinden  etkilenmemesi için Valik tarafından jeneratör...

Şehitler diyarı Kırıkkale’de Şehit Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan'ın, solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdüren KOAH hastası babasına  elektrik kesintilerinden  etkilenmemesi için Valik tarafından jeneratör alındı.

ŞEHİT AİLELERİNDEN TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamada “Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan'ın, solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdüren KOAH hastası kıymetli babası Murat Ceylan'ın, elektrik kesintilerinden  etkilenmemesi için Valiliğimizce alınan jeneratör aileye teslim edildi” ifadelerine yer verildi. Gelişmeyle ilgili bir teşekkür mesajı paylaşan Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu  “Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan'ın, solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdüren KOAH hastası kıymetli babası Murat Ceylan'ın, elektrik kesintilerinden  etkilenmemesi için Valiliğimizce alınan jeneratör aileye teslim edildi. Sayın valimiz Bülent tekbıyıkoğlu Şehit ailelerimize göstermiş olduğu sıcak ilgi ve alakadan dolayı kendisini şahsım ve şehit aileleri adına çok çok teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.