Sulakyurt’ta vefa örneği

Sulakyurt’ta vefa örneği
 Muhabir
Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve meclis üyeleri önemli ve anlamlı bir karara imza attı.

Geçmişten bugüne kadar olan Sulakyurt Belediye Başkanlarının isimleri alınan karar gereği ilçede bulunan cadde ve sokaklara verildi.

anlamli-bir-karar-alindi.jpg

ANLAMLI BİR KARAR ALINDI

Sulakyurt Belediyesi’nde anlamlı bir karara imza atıldı. Belediye tarafından alınan karar doğrultusunda eski belediye başkanlarının isimleri cadde ve sokaklara verildi. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Sulakyurt Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdik. Aldığımız kararların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şahsımın isteği üzerine Belediye Meclisinde Bir farkındalık yapıp Ahde Vefa İmamdandır diyerek, geçmiş dönem Belediye Başkanlarımızın isimlerini cadde ve sokaklara verdik. Mehmet Şenol, Nuri Yığılıtaş, Naim Topsoy, Bekir Şenol, Zeki Çakıroğlu, Kemal Tamkoç, Satılmış Yılmaz, Çetin Çetiner ve Ali Şahin, Başkanlarımızın isimleri unutulmayacak. Rahmeti rahmana kavuşanların Mekanları cennet olsun. Yaşayan Başkanlarımıza sıhhatli ömürler dilerim” dedi.

Bu haber toplam 198 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.