TELEFON DOLANDIRICILARI YAKALANDI

TELEFON DOLANDIRICILARI YAKALANDI
 Muhabir
Kendisini telefonda polis olarak tanıtarak H.M.(46)’yi5 bin dolar ve 60 bin TL değerindeki ziynet eşyasını alarak ortadan kaybolan şüpheliler polisin sıkı takibi sonrası Ankara’da yakalandı.HABER: YELİZ ERDEMGÖZALTINA ALINDILARKırıkkale’de...

Kendisini telefonda polis olarak tanıtarak H.M.(46)’yi5 bin dolar ve 60 bin TL değerindeki ziynet eşyasını alarak ortadan kaybolan şüpheliler polisin sıkı takibi sonrası Ankara’da yakalandı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Kırıkkale’de kendisini Polis olarak tanıtan şüphelilerin telefon aramasında, isimlerinin bir yasadışı terör örgütüne üyelik soruşturmasında geçtiği yalanına ikna olan ve 5 bin dolar nakit ile 60 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını ikametine gelen dolandırıcılara teslim eden telefon dolandırıcılığı olayının mağduru H.M.S.C. durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı. Müşteki tarafından belirtilen eşkâldeki şüphelilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmada kaçış güzergahları üzerindeki güvenlik kameraları ve KGYS görüntüleri incelendi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde şüpheli şahısların Ankara ilinde yakalanması sağlandı. Gözaltına alınarak Kırıkkale’ye getirilen şüphelilerin üzerinden müştekiye ait olan 4 bin 405 dolar ve 2 altın kolye, 1 çift altın küpe, 1 altın yüzük, 1 altın bileklik ele geçirildi. Ele geçirilen para ve ziynet eşyası müştekiye teslim edildi. 3 şüpheli M.K. (27), V.O. (23), Z.G. (21)haklarında yapılan işlemler sonrası çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili açıklamada bulunan Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü “Ülkemizin huzur ve güvenliği için çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.