TOKİ Kırıkkale’de 10 Bin TL Taksitle Ev Satacak

TOKİ Kırıkkale’de 10 Bin TL Taksitle Ev Satacak
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 6 ilde uygun fiyatlarla konut satışı yapma planlarını duyurdu. Devlet hazinesine ait olan evler kura yöntemiyle satışa sunuluyor. TOKİ Kırıkkale'de bulunan 15 adet evi başvuru bedeli olmadan...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 6 ilde uygun fiyatlarla konut satışı yapma planlarını duyurdu. Devlet hazinesine ait olan evler kura yöntemiyle satışa sunuluyor. TOKİ Kırıkkale'de bulunan 15 adet evi başvuru bedeli olmadan kura yöntemiyle satıyor.

TOKİ; Ankara, Sivas, Manisa, Kırıkkale, Eskişehir ve Denizli illerinde 2+1 ve 3+1 dairelerin satışını gerçekleştireceğini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Kasım ve Aralık ayları içinde kura yöntemi ile konut satışı gerçekleştirilecek. Konut satışlarının yapılacağı altı ilde 319 adet konut, yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade ile sunulacak. Başvuru tarihleri, iller ve başlangıç ödeme taksit tutarları gibi detaylar da duyuruldu. Satışa sunulan konutların taksit ödemeleri memur maaş artış oranlarına göre belirlenecek.

Kırıkkale’de 15 adet 3+1 konut satışa sunulacak. Başlangıç taksit ödeme bedeli 10 bin TL olarak belirlendi ve başvuru tarihleri 22 Kasım 2023 – 24 Kasım 2023 olarak duyuruldu. Bu fırsatı kaçırmamak için başvuru tarihlerini takip etmek önemli. Başvuru süreçleri ve detaylı bilgiler resmi TOKİ internet sayfasında bulunabilir.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.