Türkyılmaz’a Destek Yemeği Verildi

Türkyılmaz’a Destek Yemeği Verildi
 Yazı İşleri Müdürü
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a destek yemeği verildi. Yahşihan’da ikamet eden Aytaç ailesi düzenlemiş olduğu birlik yemeğinde Türkyılmaz’ın her zaman yanında olduklarını söyledi.HABER: YAKUP ÖZCANTEŞEKKÜR...

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a destek yemeği verildi. Yahşihan’da ikamet eden Aytaç ailesi düzenlemiş olduğu birlik yemeğinde Türkyılmaz’ın her zaman yanında olduklarını söyledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yahşihan Belediyesi’nde çalışan Mümin Aytaç’ın eş, dost ve akrabaları ile birlikte Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz için organize ettiği destek yemeği geçtiğimiz gün gerçekleşti. Başkan Türkyılmaz düzenlenen yemekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Aytaç ailelerine teşekkür etti. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Mümin kardeşimizle yıllardır beraber yol yürüyoruz. Kendisi ailesi ile bizlere destek amaçlı yemek organize etmiş, bizlere de katılmak düşer. Kendisine ve çok kıymetli ailesine teşekkür ediyorum. Düzenlenen destek yemekleri bizleri mutlu ediyor. Aytaç ailesi büyük bir aile. Bizlere karşı düzenledikleri destek yemeğinin önemi elbette büyük. Birliğimiz daim olsun” dedi.

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.