Ulusoy'dan miting gibi başvuru

Ulusoy'dan miting gibi başvuru
MHP’den aday adayı olan Harun Ulusoy bugün Cumhuriyet Meydanı'nda geniş katılımlı bir etkinlikle aday adaylığını duyurdu.HABER: TAHİR ERDEMGeçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezine müracaatını yapan, Kırıkkale Belediye Başkan...

MHP’den aday adayı olan Harun Ulusoy bugün Cumhuriyet Meydanı'nda geniş katılımlı bir etkinlikle aday adaylığını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezine müracaatını yapan, Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Harun Ulusoy bugün adaylığını Cumhuriyet Meydanında yoğun katılımlı bir etkinlikle açıkladı. Ulusoy açıklamasında; " Başımızın tacı kadınlarımız, gençlerimiz, eski toprak Koca Sinanlarımız, değerli Kırıkkale halkı konuşmaya başlamadan önce Milliyetçi Hareket Partisi merhum lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’i saygıyla anıyorum. Bilge liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli'yi samimi duygularla selamlıyorum. Bugün burada gösterdiğiniz samimi ilgi beni son derece duygulandırdı. Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Başta Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk'e Parti yönetim Kurulu'nda bulunan ve Cumhuriyet Meydanını dolduran sizlere çok, çok teşekkür ediyorum. Amacım Kırıkkale’ye hizmet, bunun için yola çıktık tüm gayemiz budur” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.