Hacılar Belediyesine ait iş yerleri yenilendi
Yayınlanma:
Hacılar Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla belediyeye ait iş yerlerinde yenileme çalışmalarını tamamladı.
EKİPLERDEN HUMMALI MÜCADELE
Belediye Başkanı Osman Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan çalışmalar kapsamında iş yerlerinin boya ve badana işlemleri gerçekleştirilerek mekânlar modern bir görünüme kavuşturuldu. Yenilenen iş yerleri hem estetik açıdan hem de kullanım açısından daha işlevsel hale getirilirken, ilçe halkının memnuniyetini artırmak hedeflendi.

HİZMET KALİTESİ ARTIRILACAK
Başkan Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediyemize ait iş yerlerini yenileyerek vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Amacımız, daha temiz, düzenli ve işlevsel alanlar oluşturarak hizmet kalitesini artırmak,” dedi. Yenileme çalışmalarının ardından iş yerleri yeniden hizmet vermeye başlarken, Başkan Erdoğan tüm esnafa ve vatandaşlara “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.
Bu haber toplam 28 defa okunmuştur
Kırıkkale
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.