Altın 7,182.12
%0
BIST 12,433.50
%0,39
Dolar 43.83
%0
Euro 51.70
%0
Kırıkkale

Jandarma harekete geçti, hepsi ölü bulundu!

Jandarma harekete geçti, hepsi ölü bulundu!
Akşam saatlerinde jandarma ekiplerine yönelik gelen bir ihbar sonrası hareketli anlar yaşandı. Mandıra bölgesi olarak bilinen bir yerde 13 adet büyükbaş hayvan ölü bulundu.

JANDARMA EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Kırşehir'de mandıralar bölgesi olarak bilinen Tepesidelik ve İnanç köyleri arasında 13 hayvanın cansız bulunması üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Hayvanları gübre attığı sırada fark eden Tepesidelik Köyü Muhtarı Ali Doğan Türkmen, durumu kolluk kuvvetlerine bildirdi. Türkmen, cansız hayvanların köyün drenaj su hattı üzerine bırakıldığını söyledi. Hayvanları oraya bırakanların yakalanmasını istediklerini söyleyen Türkmen, "Köyde gübre atımı esnasında gördük. Kimlerin attığını bilmiyoruz. 13 cansız hayvan var" dedi.

jandarma-harekete-gecti-hepsi-olu-bulundu-2

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, çevrede bulunan cansız hayvanları kamyona yükleyerek gömmek üzere bölgeden kaldırdı. Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ise gece boyunca mandıralarda inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kırıkkale