Kırıkkale’de Yeşilay, üniversitelilere sağlıklı yaşamı anlattı

Kırıkkale’de Yeşilay, üniversitelilere sağlıklı yaşamı anlattı
 İnternet Editörü
Yeşilay Haftası kapsamında Yeşilay Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Çalık, şube personeli ve gönüllülerle birlikte Kredi Yurtlar Kurumu Kızılırmak Kız Yurdunda üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

BAĞIMLILIKLA TOPYEKÛN MÜCADELE

Etkinlik Yeşilay ve YEDAM'ın tanıtımıyla başladı. Ardından Şube Başkanı Çalık, gençlerle Yeşilay ve bağımlılıklar üzerine keyifli ve bilgilendirici bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbette tütün, alkol, madde, kumar ve teknoloji bağımlılık türleri ve baş etme yöntemleri gibi konularda bilgiler verildi. Özellikle üniversite gençliğini tehdit eden bu tür bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturmak ve mücadele etmek için neler yapılabileceği konuşuldu. Başkan Çalık, insanımızı, geleceğimizi, aile yapımızı ve milli manevi değerlerimizi tehdit eden her türlü kötü alışkanlık ve bağımlılıkla mücadelede topyekûn bir mücadeleye ihtiyaç olduğunu vurguladı.

kirikkalede-yesilay-universitelilere-saglikli-yasami-anlatti2.jpg

FARKINDALIK OLUŞTURULDU

Etkinliğe katılan üniversite öğrencileri, Yeşilay'ın çalışmalarını ve bağımlılıklarla mücadele konusundaki farkındalık çalışmalarını takdir ettiler. Yeşilay'a ve Başkan Çalık'a teşekkürlerini sundular. Başkan Çalık da gençlerin ülkemizin göz bebeği ve umudu olduğunu ifade etti. Onları Yeşilay'a gelmeye ve Yeşilay hizmetlerine gönüllü olarak katılmaya davet ederek programı sonlandırdı. Yeşilay Kırıkkale Şubesi, bu değerli etkinliğe olanak sağlayan Kredi Yurtlar Kurumu Kızılırmak Kız Yurdu yönetimine ve tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Bu haber toplam 38 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.