Sulakyurt’ta TOKİ girişi asfalta kavuştu
ÇETİNER VE EKİBİNDEN MÜCADELE
İlçenin TOKİ konutları girişinde yürütülen kaldırım ve yol genişletme çalışmaları sonrası, eksik kalan kısımların asfaltlama işlemleri de gerçekleştiriliyor. Sulakyurt Belediyesi, ilçe girişini modern ve estetik bir görünüme kavuşturmak için yoğun bir çalışma yürütüyor.

AĞAÇLANDIRMA VE PEYZAJ
Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “İlçemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. TOKİ girişinden itibaren genişlettiğimiz yolun eksik asfalt kısımlarını tamamlıyoruz. Sadece asfaltla kalmayacak; ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları tamamlandığında ilçe girişimiz çok daha güzel ve davetkâr bir görünüme kavuşacak,” dedi.

MODERN BİR GÖRÜME KAVUŞUYOR
Çetiner, ilçenin ihtiyaçlarını tek tek tespit ettiklerini ve çözüm odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, Sulakyurt’un daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı. Tamamlanan projelerle birlikte ilçe girişinin modern bir görünüme kavuşması hedefleniyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.