Dinç Keskin’e MHP’den aday adayı

Dinç Keskin’e MHP’den aday adayı
 Muhabir
Mahalli idareler seçimleri dolayısıyla hareketli günler yaşayan Keskin ilçesinde MHP’den de aday adayı müracaatları devam ediyor. İlçenin yakından tanıdığı siyasetçilerden Kerem Dinç MHP’den Keskin Belediye Başkan aday...

Mahalli idareler seçimleri dolayısıyla hareketli günler yaşayan Keskin ilçesinde MHP’den de aday adayı müracaatları devam ediyor. İlçenin yakından tanıdığı siyasetçilerden Kerem Dinç MHP’den Keskin Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

YENİ BİR YOLCULUĞA BAŞLIYORUZ

Keskin ilçesinin yakından tanıdığı isimlerden Kerem Dinç MHP’den Keskin Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. MHP Genel Merkezine başvurusunu yapan Dinç “Doğduğum, büyüdüğüm, çocukluk yıllarımdan beri sizlerin hizmetkarı olmayı hayal kurduğum Keskinimiz için hep birlikte yeni bir yolculuğa başlıyoruz. Mensubu olmaktan onur, gurur ve şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi Keskin Belediye Başkan Aday Adaylığı'na İl Başkanımız Murat Abalı ile birlikte, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendi'yi makamında ziyaret edip, hayır dualarını alarak yola çıkmış bulunuyorum. Ayrıca Genel Başkan Yardımcılarımız Sadir Durmaz’ı ve Feti Yıldız’ı ziyaret ederek başvuru dilekçelerimizi kendilerine teslim etmiş bulunuyorum. Bu süreçte yanımızda olan Başta MHP Kırıkkale İl Başkanımız Murat Abalı'ya, gönül dostlarıma, dava arkadaşlarıma ve birbirinden kıymetli Keskinli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin” dedi. Dinç, bir önceki dönem seçimlerinde Ak Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.

Bu haber toplam 145 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.