DOLUCA YAHŞİHAN’ ADAY

DOLUCA YAHŞİHAN’ ADAY
Bir dönem Ak Parti İl Başkan yardımcılığı görevinde bulunan, aynı zamanda Yahşihan Keçili Köyü Dernek Başkanı ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Resul Doluca Ak Parti’den Yahşihan Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda...

Bir dönem Ak Parti İl Başkan yardımcılığı görevinde bulunan, aynı zamanda Yahşihan Keçili Köyü Dernek Başkanı ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Resul Doluca Ak Parti’den Yahşihan Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Kırıkkale’nin tanınmış simalarından Yahşihan Keçili Köyü Dernek Başkanı ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Resul Doluca Ak Partiden Yahşihan Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. Aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan aday adayı Doluca “Kurulduğun günden buyana milletimizin birliği refahı huzuru için kararlılıkla çalışan Ak Parti, Türkiye Siyasetinin sahnesinde önemli bir değişim ve dönüşüm ve ilerleme ile istikrarın sembolü olmuştur. Bu nokta da hizmet etmiş geçmiş dönemde görev almış değerli ilçe başkanlarıma, belediye başkanlarıma, kadın kolları başkanlarıma, gençlik kolları başkanlarıma, il genel meclis üyelerime, belediyede meclis üyelerime yaptıkları hizmetler için teşekkür ederim. Özellikle Bu davaya hizmet etmiş değerli bakanım Ramazan Can’a Beraber yol yürüdüğüm değerli Milletvekilim Mustafa Kaplan’a, Beraber görev yaptığım değerli İl Başkanım Engin Pehlivanlı’ya teşekkürlerimi sunarım” şeklinde ifade etti.

ÇALIŞMAYA HİZMET ETMEYE ADAYIM

Doluca “1970 Kırıkkale Yahşihan ilçesi Keçili köyü doğumlu. Evli ve üç kız babasıyım. Kırıkkale Yahşihan Keçili Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği Kurucu başkanı ve halen bu görevi yürütmekteyim. Yüksek Lisans Mezunuyum. Kırıkkale Üniversitesi MYO' unda beş yıl okutmanlık yaptım. Kırıkkale Üniversitesi Vakfında Mali Sekreter olarak görev yapmaktayım. Kırıkkale Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkan Yardımcısıyım. 2013' den 2016 yılına kadar Ak Parti Merkez ilçe Başkan yardımcısı olarak 2021'den 2023 yılına kadar Ak Parti İl Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Halen Ak Parti Ekonomi işleri Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Kırıkkale' de Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirlik yapmaktayım. Sosyal Alanlar ve etkinlikler ile alt yapısı ve üst yapısı, yatırımları ile Şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile Yeni bir Yahşihan, gelişen Yahşihan anlayışı ile aday adayı oldum. Seçilmemiz haline ilk etap 21 adet projelerimizi hayata geçirmek için çalışacağız. Yahşihan’a hizmet yolunda Türkiye Yüzyılı vizyonu ve büyük Türkiye Hedefleri doğrultusunda Yahşihan için çalışmaya hizmet etmeye adayım” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 32 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.