Hacı Çalı’dan hayırlı olsun ziyareti

Hacı Çalı’dan hayırlı olsun ziyareti
Kırıkkale’nin yakından tanıdığı iş insanı aynı zamanda Yahşihan MHP İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Hacı Çalı, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çalı, İlyas Şen ve Kadir Yahşi’ye çalışmalarında başarı temenni etti.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORSUNUZ

Yeni yayın hayatıyla okuyucularının karşısına çıkan Yenigün Gazetesi, hem dijital hem de yazılı basın alanında başarılı çalışmalarını sürdürüyor. Yaptığı bu çalışmalarla Kırıkkale’de medya sektörüne yön veren Yenigün Gazetesi, 20’inci yaşı nedeniyle kutlama ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Yapılan bu ziyaretler kapsamında Kırıkkale’nin yakından tanıdığı iş insanı aynı zamanda Yahşihan MHP İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Hacı Çalı, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu,

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen, Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi ile bir araya gelen Çalı, çalışmalarında başarı temenni etti. Kırıkkale basın sektörünün köklü kuruluşlarından olan Yenigün Gazetesini bünyelerine katan Şen ve Yahşi’yi tebrik eden Çalı, hem yazılı hem de dijital alanda yapılan yayın hayatlarında başarılar diledi. Çalı, Yenigün Gazetesi’nin Kırıkkale’de önemli çalışmalara imza attığını, hem dijital hem de yazılı basın alanında başarılı eğitimlerin verildiğini kaydetti.

Bu haber toplam 157 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.