ÖZBEK BAHŞILI’DAN ADAY ADAYI

ÖZBEK BAHŞILI’DAN ADAY ADAYI
Bir süredir Okul Müdürlüğü görevinde bulunan Mustafa Özbek Bahşılı için Aday adaylığını açıkladı. Mustafa Özbek Ak Parti Bahşılı Belediye Başkan Aday adaylığı için kurumundan istifa ederek başvuru yaptı.HABER: TAHİR...

Bir süredir Okul Müdürlüğü görevinde bulunan Mustafa Özbek Bahşılı için Aday adaylığını açıkladı. Mustafa Özbek Ak Parti Bahşılı Belediye Başkan Aday adaylığı için kurumundan istifa ederek başvuru yaptı.

Kırıkkale’de en son Yunus Emre İlkokulunda okul Müdürlüğü yapan Mustafa Özbek aday adaylığı için görevinden istifa etti. Ak Parti’den Bahşılı Belediye Başkan aday adayı olan Özbek ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefleri doğrultusunda Bahşılı’ya azim ve kararlılıkla aday adayı olduğunu Bahşılı’nın çehresini değiştireceklerini ve İç Anadolu Bölgesinin gözdesi yapacaklarını söyledi. Özbek “31 Mart 2024 tarihinde aday olmak için projelerimizle yola çıktık.Bahşılı’yı bölgenin gözbebeği yapacağız’ slagonu ile hareket ederek, Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde İlçe halkımız ile sırt sırta, gönül gönüle vererek daha yaşanılır ve gözde bir ilçe haline getireceğiz. Doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığı ilçemiz için projelerimiz var. Hemşerilerimin her daim emrinde ve yanında olacağım” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.