ÖZÇELİK YENİDEN KARAKEÇİLİ’YE TALİP

ÖZÇELİK YENİDEN KARAKEÇİLİ’YE TALİP
Bir dönem Karakeçili Belediye Başkanlığı yapan ve daha sonra İl Yönetim Kurulunda çeşitli görevlerde bulunan eski Belediye Başkanlarından Hüseyin Özçelik yeniden Karakeçili’yi yönetmeye talip oldu. Özçelik Ak Parti’den...

Bir dönem Karakeçili Belediye Başkanlığı yapan ve daha sonra İl Yönetim Kurulunda çeşitli görevlerde bulunan eski Belediye Başkanlarından Hüseyin Özçelik yeniden Karakeçili’yi yönetmeye talip oldu. Özçelik Ak Parti’den aday adaylık müracaatını yaptı.

Ak Partili eski Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan Yerel Yönetimler seçimlerinde bende varım dedi. Kalabalık bir grup eşliğinde aday adaylık başvurusunu yapan Özçelik “Türkiye yüzyılı aşkıyla sayısız eser ve hizmetlere imza atan dünya liderimiz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde adım adım Türkiye yüzyılının inşasını ediyoruz. Bu minvalde Türkiye yüzyılı hedefleri doğrultusunda 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak belediye başkanlığı seçimleri için bugün Ak Parti il başkanlığımızda il başkanımız sayın Engin Pehlivanlı ve karakeçili ilçe başkanımız sayın Hasan Doğan'a teşkilatlarımızda Ak Parti Karakeçili belediye başkan aday adaylığı müracaatını yapmış bulunmaktayız.Niyetimiz hayır inşallah akıbetimizde hayır olur” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 361 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.