Öztürk: “Her hain, hainliğinin bedelini ödeyecektir!”

Öztürk: “Her hain, hainliğinin bedelini ödeyecektir!”
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, "Hainlere karşı mücadelemiz bakidir. Her hain, bir gün mutlaka hainliğin bedelini ödeyecektir." dedi.

ALLAH’TAN RAHMET DİLEDİ

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, TBMM Genel Kurulunda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin 9. maddesi üzerinde konuştu. Kuzey Irak’ta sürdürülen Pençe Kilit operasyonunda şehit düşen 12 vatan evladımıza Allah’tan rahmet diledi. Öztürk, “Hain saldırısı sonucu şehit düşen aziz kahraman evlatlarımıza yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve büyük Türk milletine başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyorum” dedi.

allahtan-rahmet-diledi.jpg

DEVLETİMİZ, ONLARA MEYDAN BIRAKMAYACAK!

Öztürk, “Acımız derin lakin cennet müjdesi de şehitler için. Ölümsüzlüğü tadan, Hazreti Peygamber’in yanında saf tutan onlar. Onların mukaddes kanları üstünde yükselir bu vatan. Kimsenin şüphesi olmasın ki hiçbir şehidin kanı yerde kalmaz. Türk devleti teröristlere ve onların destekçilerine meydan bırakmaz. Hainlere karşı olan mücadelemiz bakidir, her hain bir gün mutlaka hainliğin bedelini ödeyecektir; hesap sormazsak gök girsin kızıl çıksın. Ben bir kez daha aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyor, ruhları şad olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.