TÜRKYILMAZ BAŞVURUSUNU YAPTI

TÜRKYILMAZ BAŞVURUSUNU YAPTI
 Muhabir
MHP’li Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz bir 5 yıl daha ilçe sakinlerinden yetki almak için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Mitingi andıran bir kalabalıkla birlikte MHP Kırıkkale İl Başkanlığına geçen Belediye...

MHP’li Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz bir 5 yıl daha ilçe sakinlerinden yetki almak için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Mitingi andıran bir kalabalıkla birlikte MHP Kırıkkale İl Başkanlığına geçen Belediye Başkanı Türkyılmaz, başvuru dosyasını MHP İl Başkanı Murat Abalı’ya teslim ederek startı verdi.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 2024 yerel seçimlerde yeniden aday olmak için başvurusunu yaptı. Başvuru dolayısıyla İl Kültür Merkezi önünde toplanan kalabalık yürüyüşle Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanına geldi. Cumhuriyet meydanında toplanan kalabalık Mitingi andırdı. Kalabalık bir gurupla MHP İl Başkanlığına geçen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz başvuru dosyasını MHP İl Başkanı Murat Abalı’ya teslim etti. Aday adaylık dosyasını teslim alan İl Başkanı Abalı, Türkyılmaz’a başarılar diledi.  Yeni dönem için aday adaylık açıklama programlarını bir miting havasında gerçekleştirdiklerine işaret eden Yahşihan Belediye Başkanı Türkyılmaz “Bizler gece demedik gündüz demedik. İçimizde alevlendirdiğimiz ekip ruhumuzu söndürmeden sürekli çalıştık. Bireysel düşünmedik birlikte düşündük. Bizdeki bu memleket aşkı bir heves değil, biz hep birlikte dişimizi tırnağımıza taktık da geldik bugünlere. 7’den 70’e orada olan, bizlere destek veren, ilk günkü heyecanımıza ortak olan kıymetli misafirlerimizin hepsine çok teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda birliğimiz daim olsun” dedi.

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.