TÜRKYILMAZ HALK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

TÜRKYILMAZ HALK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
 Yazı İşleri Müdürü
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, halk toplantıları gerçekleştirerek çözümler üretmeye devam ettiklerini söyledi.HABER: YAKUP ÖZCANSORUNLARI DİNLİYORUZYahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yenişehir Mahallesinde...

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, halk toplantıları gerçekleştirerek çözümler üretmeye devam ettiklerini söyledi.

SORUNLARI DİNLİYORUZ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yenişehir Mahallesinde bulunan Alp Apartmanı ve Bayraktepe Mahallesinde bulunan Utku Prestij 2 sakinleri ile bir araya gelerek halk toplantısı gerçekleştirdi. Türkyılmaz, bu yerlerde gerçekleşen toplantılarda karşılıklı fikir alışverişleri yaparak çözümler ürettiklerini söyledi. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Türkyılmaz, aynı zamanda çocuklara pamuk şekeri dağıtarak sevindirdi. Türkyılmaz, "Vatandaşlarımız doğrudan sorunlarını, sıkıntılarını, istek ve taleplerini bizlere bildirsin istiyoruz. Halk günlerimizde vatandaşlarımızla birebir görüşerek onların sorunlarını dinliyor, çözüme kavuşması için de bir ekip ruhu içerisinde çaba ve gayret gösteriyoruz. Yaptığımız sunumla 4.5 yıldır yaptığımız hizmetleri de anlatıyoruz. Bu hafta Yenişehir Mahallesinde bulunan Alp Apartmanı ve Bayraktepe Mahallesinde bulunan Utku Prestij 2 sakinleriyle halk toplantısında bir araya gelerek, istek ve önerileri değerlendirdik” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.