Köstekli seneyi devriyesinde anıldı

Köstekli seneyi devriyesinde anıldı
Uzun yıllar Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevinde bulunan, görev yaptığı dönemde tüm Kırıkkale’nin sevgisini kazanan merhum Süleyman Köstekli vefatının birinci seneyi devriyesinde Keskin...

Uzun yıllar Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevinde bulunan, görev yaptığı dönemde tüm Kırıkkale’nin sevgisini kazanan merhum Süleyman Köstekli vefatının birinci seneyi devriyesinde Keskin ilçesindeki mezarı başında dualarla anıldı.

MEVLİT OKUTULDU, KABRİ ZİYARET EDİLDİ

Kırıkkale’de toplumun her kesimi tarafından sevilen, birleştirici, yapıcı, yol gösterici kişiliği ile herkesin sevgisini ve takdirini kazanmış ve geçtiğimiz yıl vefat eden Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği eski başkanı merhum Süleyman Köstekli vefatının 1. Yıldönümünde dualarla anıldı. Merhum Köstekli için ailesi tarafından Keskin Çarşı Camiinde mevlidi şerif okutuldu, mezarı başında dualar edildi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından aile fertleri tarafından yemek, lokum, gül suyu ve çeşitli hediyeler ikram edildi. Anma törenine katılanlar Merhum Köstekli’nin kardeşi Osman Köstekli’ye, Köstekli ailesine ve yakınlarına taziyeler iletildi.

Bu haber toplam 33 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.