Çelebi’de el emekleri hayran bıraktı

Çelebi’de el emekleri hayran bıraktı
 İnternet Editörü
Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan “Hayat Boyu Öğrenme Kurslarında” kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru eserler sergilendi.

KURSİYERLERİ TEBRİK ETTİLER

Çelebi Halk Eğitim Merkezi'nde kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru eserler sergilendi. Sergiye Kaymakam Mehmet Melih Dalan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Erdem, İlçe Halk Eğitim Müdürü Hasan Özçelik ve vatandaşlar katıldı. Sergide kursiyerler tarafından hazırlanan birbirinden güzel nallar, oyalar, ebru sanatı eserleri, tablolar, süs eşyaları ve daha birçok el emeği ürün beğeniye sunuldu. Sergiye katılan vatandaşlar, eserleri ilgiyle inceleyerek kursiyerleri tebrik ettiler.

celebide-el-emekleri-hayran-birakti2.jpg

EMEGİ GEÇEN HERKESİ TEBRİK ETTİ

Kaymakam Mehmet Melih Dalan yaptığı açıklamada, "El sanatlarının geleneksel yöntemlerle yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması çok önemlidir. Halk Eğitim Merkezimizde bu konuda yapılan çalışmaları takdir ediyorum. Kursiyerlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Erdem ise, "Hayat Boyu Öğrenme Kurslarımızda kursiyerlerimiz hem yeni beceriler kazanıyor hem de üretken hale geliyorlar. Bu tür kursların yaygınlaştırılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu. İlçe Halk Eğitim Müdürü Hasan Özçelik de, "Sergimize katılan herkese teşekkür ediyorum. El sanatlarımızın yaşatılması ve korunması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 431 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.