KURUMLAR ARASI KOORDİNASYON ARTIYOR

KURUMLAR ARASI KOORDİNASYON ARTIYOR
Keskin İlçesinde daha verimli hizmet edebilmek amacıyla kurumlar arasındaki işbirliği ve koordinasyonun artırılmasına yönelik başlatılan toplantılar devam ediyor. İlçede görev yapan kurum amirleri ile muhtarlar Keskin Kaymakamı...

Keskin İlçesinde daha verimli hizmet edebilmek amacıyla kurumlar arasındaki işbirliği ve koordinasyonun artırılmasına yönelik başlatılan toplantılar devam ediyor. İlçede görev yapan kurum amirleri ile muhtarlar Keskin Kaymakamı Tunahan Çil'in öncülüğünde ve ilçe müftülüğünün ev sahipliğinde bir araya geldi.

MİSAFİRLERE TAVSİYELERDE BULUNDU

Düzenlenen toplantıda Keskin İlçe Müftüsü Erol Kılıç, yakın zamanda faaliyetlerine başlayan Keskin Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu hakkında misafirlere bilgi verdi. Hizmet binası ve kursun hizmete girmesinde katkısı olanlara teşekkür eden ilçe müftüsü Kılıç, bundan sonra da özellikle yatılı Kur'an Kursunun faaliyetlerinin devam edebilmesi için kurum amirleri ve muhtarlardan destek beklediğini ifade etti. İlçe Kaymakamı Tunahan Çil programın gerçekleşmesin de emeği geçen müftülük, personeli ve katılımcılara teşekkür ederek yatılı hafızlık Kur'an kursunun desteklenmesi hususunda misafirlere tavsiyelerde bulundu. Programa kurum amirleri ve muhtarların yanı sıra Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, il genel meclis üyesi ve din görevlileri katıldı.

Bu haber toplam 20 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.