Özel öğrenciler renklerle dans etti

Özel öğrenciler renklerle dans etti
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Üniversitesi Engelsiz Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri Bahar Dönemi Faaliyetleri,  Üniversite ve Kırıkkale genelindeki Özel Eğitim Kurumlarında yapılan etkinliklerle devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, Adnan Şener...

Kırıkkale Üniversitesi Engelsiz Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri Bahar Dönemi Faaliyetleri,  Üniversite ve Kırıkkale genelindeki Özel Eğitim Kurumlarında yapılan etkinliklerle devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu ile Mehmet Işıtan Eğitim Uygulama Okulu'nda "Renklerle Dans Ediyorum" etkinliği yapıldı.

EĞLENCELİ ZAMAN GEÇİRDİLER

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik ve Resim Bölümü işbirliğiyle hazırlanan,  eğitici ve eğlenceli faaliyetlerin yer aldığı "Renklerle Dans Ediyorum" etkinliği, Doç. Dr. Ayşe Güler ve Araştırma Görevlisi Canberk Özen tarafından düzenlendi. Etkinliğe, Resim Bölümü 2. sınıf öğrencileri, Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu ile Mehmet Işıtan Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ve öğretmenleri katıldı. Öğrencilerle beraber yapılan kuklalar, öğrencilerin psikomotor davranışlarını geliştiren uygulamalarla, şarkılar eşliğinde oynatılarak eğlenceli zaman geçirildi.

AMAÇ ÇOCUKLAR ARASINDAKİ BAĞI GÜÇLENDİRMEK

Doç. Dr. Ayşe Güler, Kırıkkale ilinde bulunan beş özel eğitim okuluna düzenli aralıklarla gidilerek eğitim görmekte olan özel gereksinimli çocuklara yönelik belirledikleri etkinlikler kapsamında gerçekleştirdikleri faaliyetlerin aynı zamanda üniversitede gönüllü öğrencileri ile özel gereksinimli çocukların arasındaki bağı güçlendirerek yetişkin bireylere de çok önemli katkıları olduğunu ifade etti.

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.