Pedallar çevre için döndü

Pedallar çevre için döndü
Kırıkkale’de 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü Türkiye Çevre Haftası ile birlikte kutlandı. Etkinlik kapsamında Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı  Bahattin Akyön bisiklet turunun startı verdi.DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRBisiklet...

Kırıkkale’de 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü Türkiye Çevre Haftası ile birlikte kutlandı. Etkinlik kapsamında Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı  Bahattin Akyön bisiklet turunun startı verdi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Bisiklet Sevdalıları ve Çevre Gönüllüleri Daha Temiz Bir Çevre için pedallarını çevirdi. Etkinliğe katılan Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı hemşehrimiz Bahattin Akyön, Komisyon üyesi İl Temsilcisi Pınar Taşcı Yıkılmaz, KABİDOS Derneği Başkanı Nazan Sever, eski Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, DSİ Şube Müdürü Serkan Bostancıa, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personelleri katıldı. Kırıkkale Çevre Şehircilik İl Müdürü Uğur Atar “Etkinliğimize destek veren İl Emniyet, Sağlık ve Gençlik Spor Müdürlüğümüze ve tüm çevre dostu gönüllülerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.