SABAH BAŞLADIĞIMIZ İŞİ AKŞAMA BİTİRİYORUZ

SABAH BAŞLADIĞIMIZ İŞİ AKŞAMA BİTİRİYORUZ
 Yazı İşleri Müdürü
Sulakyurt Belediyesi havaların soğumasına rağmen çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yoğun çalışmalara sahne olan 2022 yılı çalışma programlarını başarıyla gerçekleştirmenin haklı gururunu başladıklarını belirten...

Sulakyurt Belediyesi havaların soğumasına rağmen çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yoğun çalışmalara sahne olan 2022 yılı çalışma programlarını başarıyla gerçekleştirmenin haklı gururunu başladıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Bildik “Sabah başladığımız işi akşama bitiriyoruz” diye konuştu.

ÇALIŞMALARA DEVAM EDİLİYOR

Sulakyurt Belediyesi 2023 yılı çalışmalarına hızlı başladı. Belediye ekipleri ilçe merkezi meydanında ve çarşı içerisindeki aydınlatmalarının lamba, ana hat kablolarını yenileme çalışması, yollarda bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Bildik “Sulakyurt Belediyesi çalışıyor, İlçemiz güzelleşiyor. Sabah başladığımız işi akşama bitiriyoruz. Kendi personelimizle ve imkanlarımızla İlçe merkezi meydanımızdaki ve çarşı içerisindeki aydınlatmalarının lamba, ana hat kablolarını yeniledik, bakım ve onarım çalışmalarını  tamamladık. Çalışma arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.