Sağlıkçılar Amsterdam’dan döndü

Sağlıkçılar Amsterdam’dan döndü
Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Toplum Sağlığı Merkezi koordinatörlüğünde yürütülen, AB Erasmus+ KA104 Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği projeleri kapsamında desteklenen "Obezitenin Önlenmesine Yönelik...

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Toplum Sağlığı Merkezi koordinatörlüğünde yürütülen, AB Erasmus+ KA104 Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği projeleri kapsamında desteklenen "Obezitenin Önlenmesine Yönelik Yetişkin Eğitiminin Geliştirilmesi" projesinin ikinci toplantısı Hollanda’nın Amsterdam şehrinde gerçekleştirildi.

KURS 5 GÜN SÜRDÜ

Hollanda da 5 gün süren kurs faaliyetine İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı idareciler ile Toplum Sağlığı Merkezi idarecileri ile ilgili personeller katıldı. Kurs faaliyeti süresince Hollanda’da obezite ile mücadeleye ilişkin ulusal politikalar ve stratejiler, bu alanda görev alan kurum ve kuruluşlar ile bu kuruluşlar tarafından verilen hizmetler, obezitenin önlenmesine yönelik yürütülen yetişkin eğitimi faaliyetleri konusunda katılımcılara bilgiler verildi. Kırıkkale’ye dönüş yapan personelimiz, kurs süresince edinmiş oldukları bilgileri, ilimizde obezite ile mücadele alanında görev yapan tüm sağlık personelini aktarılarak; obezite ile mücadelede etkinliğinin arttırılmasına destek olacaklar.

Bu haber toplam 13 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.