AK Parti Kırıkkale’de ankete gidiyor

AK Parti Kırıkkale’de ankete gidiyor
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’de merkez belediye başkan adayını belirleyen AK Parti’de, ilçe ve kasaba adaylarının belirlenmesi için anket yapılacak. SMS ve sosyal medya yoluyla vatandaşlardan destek isteyen aday adayları, ankette kendi isimlerinin söylenmesini talep etti.

ANKET BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında sahada seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti’de heyecan giderek devam ediyor. Kırıkkale merkezde mevcut Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı yeniden aday olarak gösteren AK Parti’de, ilçe ve kasabalar için anket yapılacak. Aday belirleme sürecinde büyük önem taşıyacak olan bu anket kapsamında aday adayları SMS ve sosyal medya yoluyla vatandaşlardan destek istedi. Aday adayları, ankette kendi isimlerinin söylenmesini talep etti.

ADAY ADAYLARI VE ADAYLARIMIZIN YANINDAYIZ

Diğer bir taraftan AK Parti Kırıkkale il Başkanı Engin Pehlivanlı ise, ilçe ve kasaba adaylarının hafta sonu açıklanacağına işaret etmişti. Hafta sonu öncesi AK Parti Genel Merkezi’nin her an bir sürpriz de yapabileceğine dikkat çeken Pehlivanlı, “Adaylarımız kim olursa olsun bizler canla başla Cumhurbaşkanımız, AK Partimizin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde vatandaş ve millet odaklı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bütün aday adayları ve seçilecek olan adaylarımız yanındayız” dedi.

Bu haber toplam 1384 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.