Baran ve ekibi Ak Parti'ye geçti

Baran ve ekibi Ak Parti'ye geçti
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’de sendikacılığın yanı sıra, çeşitli siyasi partilerde siyaset yapan ve en son İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Arap Osman Baran beraberinde kalabalık bir grupla Ak Parti’ye geçti.

Kırıkkale siyasetinin yakından tanıdığı isimler arasında geçen İYİ Parti’de Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan, eski sendikacı Arap Osman Baran ve ekibi kalabalık bir grup eşliğinde Ak Parti’ye geçti.

baran-ve-ekibi-ak-partiye-gecti-2.jpg

ŞEHİTLER DİYARI KIRIKKALE’YE YAZIK OLMASIN

Daha önce Kırıkkale’de sendikacılığın yanı sıra, çeşitli siyasi partilerde siyaset yapan ve en son İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Arap Osman Baran beraberinde kalabalık bir grupla Ak Parti’ye geçti. Katılım dolayısıyla Kızılkanat iş merkezinde düzenlenen toplantıya Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, partililer ve vatandaşlar katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Baran “Bugün geldiğimiz siyasi konjonktürde bize birileri soru soruyor. Neden Ak Parti diyorlar. Aslında nedeni çok. Bugünkü bizim sizlerle beraber yol yürümemizin nedeninin sebebi çok. Ama her şey her yerde de söylenmiyor. Bunu herkes biliyor. Biz Kırıkkale'nin kalbine ok saplanmasını istemiyoruz. Şehitler diyarı Kırıkkale'ye yazık olmasın diye, bugün AK Parti'yi destekliyoruz​​​​” ifadesini kullandı.

baran-ve-ekibi-ak-partiye-gecti-3.jpg

HİÇ KİMSENİN ADAMI DEĞİLİZ

Baran “Biz işçisini perişan edenler tekrar buraya gelmesin diye mücadele ediyoruz. Ben sendika başkanlığımız döneminde bu işçi için ne mücadele verdim. Onların bu insanları yok etmek için neler yaptığını ve bunların karşılığında da bizim neler yaptığımızı herkes biliyor. Ben bu uğurda işimi kaybettim. Pişman değil. Çünkü doğruydu, haktı, gerçekti. Ama bugün gördüğümüz noktada Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı 10 yıldır belediye başkanlığı yapıyor. Hiçbir zaman işçisini, memurunu, mağdur etmemiştir. Başkanımız bizi davet etti davete icabet ettik. Kendisini de çok sevdik. Çok samimi gördük. Anlattıklarını dinleyince gerçekten benim sevgim bir kat daha arttı. Kırıkkale tarihinin en büyük yatırımlarından birisi olan Roketsan’ı​​​​​​​ Kırıkkale’ye kazandırdı. Burada Kırıkkaleli insanlarımız istihdam edilecek, ekmek yiyecek. Ben ve ekip arkadaşlarım, onların arkadaşları biz hiç kimsenin adamı değiliz. Biz ekip arkadaşlarımızla Ak Parti’deyiz ve Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’nın yanındayız” diye konuştu.

baran-ve-ekibi-ak-partiye-gecti-4.jpg​​​​​​​

KIRIKKALE OLARAK MACERA ​​​​​​​ARAMAMIZA GEREK YOK

Baran’a parti rozetini takan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’da yaptığı konuşmasında “Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’yı, gerçekten yanında, arkasında durulacak birisi olduğu için yanında duruyorum. Sizleri de bizimle birlikte görmek istiyorum. Burada işi bilen hak hukuk bilen, akçeli işlerle uğraşmayan, tamamıyla gönül belediyeciliği, gerçek belediyeciliği gerçekleştirecek olan ehil, işine hakim varken biz macera aramamalıyız. Burada da sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

SİZLERİ ASLA KANDIRMAYACAĞIM

Ak Partiye geçerek destek veren başta Arap Osman Baran olmak üzere ekip arkadaşlarına ve Kırıkkalelilere teşekkür eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da bir taraftan yaptıkları, diğer taraftan yeni dönemde yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Saygılı “Göreve geldiğimizde belediye çalışanlarının 10-11 maaş alacakları vardı. İlk aydan itibariyle bunların hepsini ödedik. Projelerimizi bir bir hayata geçirdik. Benim ağzımdan asla ve asla kesinlikle boş bir vaat duymayacaksınız. Sizleri bundan önce kandırmadım. Bundan sonra da sizi kandırmayacağım. Sizlere söz veriyorum, Asla ve asla sizin boynunuzu bükmem. Sizin emanetiniz olan Beytül Mala sahip çıktım. Ve sahip çıkmaya devam edeceğiz. Tüyü yetmemiş yetimin hakkını koruduk ve korumaya devam edeceğim. Roketsan gibi istihdamı artıracak yatırımları Kırıkkale’ye getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 993 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.