Çerikli’ye 155 milyon TL’lik müjde!

Çerikli’ye 155 milyon TL’lik müjde!
 İnternet Editörü
Çerikli Beldesi’nde sorunlar çözüm bulmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Erkan Çağlar, “Kasabamızda bulunan yol yapımı ve acı su deresinin ıslahı Kurban Bayramından sonra yapılacaktır” dedi.

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK’DEN BÜYÜK DESTEK

Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar, kasabanın her alanda sorun ve taleplerin çözüme kavuşması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Çağlar, kasabanın bazı sorunlarını MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk’e iletti. Çerikli’nin sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla harekete geçen Öztürk, ilgili bakanlıklarla gerekli görüşmeyi yaptı. Belediye Başkanı Erkan Çağlar, “Kasabamızda bulunan acı su deresinin ıslahı Kurban Bayramından sonra yapılacaktır” dedi.

mhp2.jpg

YOL YAPIMI KISA SÜREDE BAŞLAYACAK

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Çağlar, “Milletvekilimiz Halil Öztürk E-88 karayolumuzun yapımı için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ve Karayolları Bölge Müdürü Ahmet Bülent Büyük ile görüşerek 155 milyon TL ödenek tahsis ettirmiştir. Yol yapımı bayram sonrası başlayacaktır. Vekilimize destekleri için teşekkür ederiz, Allah razı olsun. Çerikli’mize hayırlı uğurlu olsun.”

KÖPRÜ VE MENFEZLER YAPILACAK

“Milletvekilimiz Av. Halil Öztürk’ün girişimleri ve çabalarıyla DSİ Genel Müdürü Sayın Mehmet Akif Balta ve DSİ 4.Bölge Müdürü ile görüşmelerinin neticesinde Kurban Bayramı’ndan sonra acı su deresinin ıslah, kasaba içerisinden geçen köprü ve menfezin ise yapım çalışmasına ivedi şekilde başlanacaktır. Her zaman varlığıyla, desteğiyle yanımızda olan kasabamızı yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Halil Öztürk’ten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 311 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.