CHP kulisleri hareketli! Ahmet Önal aday mı oluyor?

CHP kulisleri hareketli! Ahmet Önal aday mı oluyor?
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’de son günlerde kamuoyunda CHP Milletvekili Av. Ahmet Önal’ın aday olup olmayacağını konuşuyor. Gündeme bomba gibi düşen bir iddia ise Önal’ın ilçe belediye başkan adaylarıyla toplantı yaptığı ve Cuma günü adaylığını açıklayacağı ileri sürüldü.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi, bazı ilçe adaylarını kamuoyuna açıkladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve heyeti tarafından yapılan çalışma sonucunda Kırıkkale’de adayın ne zaman açıklanacağı ise merakla bekleniyor.

GENEL MERKEZ KARAR İDDİASI

Kırıkkale siyasi arenada dilden dile dolaşan iddialara bir yenisi daha eklendi. CHP Milletvekili Av. Ahmet Önal’ın bazı ilçe belediye başkan adaylarıyla toplantı yaptığı ve o toplantıda Cuma günü (yarın) kamuoyuna genel merkez dahilinde adaylığının açıklanacağı iddia edildi.

ADAY OLANLAR SAHADA

Kırıkkale merkezde AK Parti’de Mehmet Saygılı, MHP’de Harun Ulusoy, Yeniden Refah Partisi’nde Muhammed Ali Tekinay, İYİ Parti’de ise Yavuz Kuzucu isimleri aday olarak açıklandı. CHP, Saadet Partisi, BBP, DEVA Partisi, Zafer Partisi, Gelecek Partisi, Anavatan Partisi ve diğer siyasi partilerin Kırıkkale merkez ile ilçe adaylarının kim olacağı da kamuoyunda merak edilen konular arasında yer alıyor.

Bu haber toplam 1166 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.