Harun Ulusoy’a Bahçeli’den başarı temennisi

Harun Ulusoy’a Bahçeli’den başarı temennisi
 Yazı İşleri Müdürü
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Merkezde MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ve Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’u kabul ederek yerel seçim çalışmalarında başarılar diledi.

MAKAMINDA KABUL ETTİ

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ve MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ettiler. Genel Merkezde gerçekleşen ziyarette Milletvekili Öztürk ve Belediye Başkan Adayı Ulusoy ile bir süre görüşen MHP Lideri Bahçeli, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel yönetimler seçimleri konusunda yapacakları çalışmalarında başarılar diledi.

LİDERİMİZE SÖZ VERDİK

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’yi Kırıkkale Belediye Başkan Adayımız Sayın Harun Ulusoy ile ziyaret ederek hayır dualarını ve talimatlarını aldık. Liderimize söz verdik, Allah’ın izniyle hemşehrilerimizin desteğiyle 31 Mart’ta Kırıkkale Belediyesini Milliyetçi Hareket’in “Üretken Belediyecilik” anlayışıyla buluşturacağız” diye konuştu.

KIRIKKALE'MİZ İÇİN BİR VE BERABERİZ, HAZIRIZ

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’da “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli'nin teveccühüne layık olabilmek, Kırıkkale'mize hak ettiği hizmetleri yapabilmek, şehrimizi üretken belediyecilikle tanıştırmak için canla başla çalışacağız. Kırıkkale'miz için bir ve beraberiz, hazırız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, 31 Mart'ta hayırlı zaferler nasip etsin” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 202 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.