Kırıkkale Belediyesi işçilerinden ortak bildiri! Saygılı’nın yanındayız!

Kırıkkale Belediyesi işçilerinden ortak bildiri! Saygılı’nın yanındayız!
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Belediyesi’nde çalışan görevli personeller, ortak bir bildiri yayınladı. Yerel seçim kapsamında işçiler, “Bir gün dahi maaşlarımızda gecikme yapmayan, emeğin karşılını veren Mehmet Saygılı’nın yanındayız” dediler.

ALIN TERİNİN KARŞILIĞINI VERENDEN YANAYIZ

Hafta sonu gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Kırıkkale Belediyesi’nde görevli işçiler, ortak bir bildiriye imza attı. İşçiler, sandıkta tercihlerini mevcut Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’dan yana kullanacaklarını ifade ettiler. İşçiler, yayınladıkları bildiride, “Bir gün dahi maaşlarımızda gecikme yapmadan, emeğin, alın terinin karşılığını veren Mehmet Saygılı’nın her zaman yanındayız” dediler.

kirikkale-belediyesi-iscilerinden-ortak-bildiri-saygilinin-yanindayiz2.jpg

HER ZAMAN YANINDAYIZ

Kırıkkale Belediyesi personelleri açıklamalarında, Kırıkkale’de iki dönemdir Belediye Başkanı olan ve bu dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilen Mehmet Saygılı’nın her zaman yanında olduklarını belirttiler. Personeller, “10 yıldır bir gün dahi gecikmeye düşmeden maaşlarını ve verdikleri emeğin karşılığını aldıklarını ifade eden işçiler, bu seçimde “Hakkımızı verenin hakkını veririz” mantığı ile hareket edeceğiz” şeklinde konuştular.

Bu haber toplam 298 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.