Kırıkkale’de MHP, o ismi disipline sevk etti!

Kırıkkale’de MHP, o ismi disipline sevk etti!
 Yazı İşleri Müdürü
31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçimleri çalışmalarını sürdüren MHP Kırıkkale teşkilatı Yahşihan İl Genel Meclis üyesi konusunda önemli bir karar aldı. Kararı İl Başkanı Murat Abalı kamuoyuna duyurdu.

PARTİ DİSİPLİNİNE AYKIRI HAREKET

Yaklaşan 31 Mart yerel yönetimler genel seçimleri için geri sayım sürerken MHP Kırıkkale İl Başkanlığı MHP Yahşihan İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Uluyürek hakkında önemli bir karara imza attı. İl Başkanlığı Uluyürek’in parti disiplini ve tüzüğüne aykırı ettiği gerekçesiyle İl Genel Meclis Üyesi Uluyürek’in partiden ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini duyurdu. Yine MHP’nin Yahşihan İl Genel Meclis Üyesi Sercan Sıtkı geçtiğimiz yıl partisinde istifa ederek bağımsız olarak görevine devam kararı almıştı. Bu gelişmeyle birlikte MHP’nin Yahşihan’da il genel meclis üyesi kalmamış oldu.

kirikkalede-mhp-o-ismi-disipline-sevk-etti2.jpg

PARTİDEN İHRACI TALEP EDİLDİ

Uluyürek’in disiplin kuruluna sevki ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı “Partimizin İl Genel Meclis Üyesi olan Hüseyin Uluyürek’in 2024 yılı Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde parti disiplini ve tüzüğümüze aykırı olarak hareket etmesi nedeniyle İl Yönetim Kurulu kararıyla ihraç istemli olarak Disiplin Kurulu’na sevk edilmiştir. Sercan Sıtkı’nın ise partimizle herhangi bir ilişiği bulunmamaktadır” dedi.

Bu haber toplam 1333 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.