Saygılı: “Verdiğiniz emaneti yeniden koruyacağız”

Saygılı: “Verdiğiniz emaneti yeniden koruyacağız”
 Yazı İşleri Müdürü
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, propaganda yasakları öncesi parti binası önünde vatandaşlarla buluştu. Saygılı, “Verdiğiniz emaneti 1 Nisan sabahı yine korumaya devam edeceğiz” dedi.

YENİ DÖNEM İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK

Yarın yapılacak seçime sayılı saatler kala siyasi kulisler hareketli günler yaşıyor. Kırıkkale Belediye Başkanı aynı zamanda AK Parti’nin adayı Mehmet Saygılı, AK Parti yönetimi ve kendini destekleyen seçmenlerle birlikte parti binası önünde buluştu.

saygili-verdiginiz-emaneti-yeniden-koruyacagiz2.jpg

Milletvekili Mustafa Kaplan, İL Başkanı Engin Pehlivanlı ve parti yönetimin de bulunduğu vatandaş buluşmasında birlik ve beraberlik sergilendi.

ÇOK GÜÇLÜ ŞEKİLDE YENİDEN GELİYORUZ

Kırıkkale’ye önemli hizmetler yaptıklarını vurgulayan Saygılı, Kırıkkale’ye üçüncü dönemde yeniden büyük yatırımlar yapmak için hazır olduklarını söyledi.

saygili-verdiginiz-emaneti-yeniden-koruyacagiz3.jpg

Vatandaşın emanetlerini en iyi şekilde koruduklarını vurgulayan Saygılı, “İnşallah sizlerin teslim etmiş olduğunuz bu emanete 1 Nisan itibariyle yeniden sahip çıkacağız. Bugüne kadar hakkınızı nasıl koruduysak, bundan sonra da hakkınızı korumaya devam edeceğiz. Asla ve asla provokasyonlara izin vermeyin. İnşallah yeni dönemde de çok güçlü şekilde geliyoruz” dedi.

saygili-verdiginiz-emaneti-yeniden-koruyacagiz4.jpg

Bu haber toplam 272 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.