Ulusoy eğitimcilerle buluştu

Ulusoy eğitimcilerle buluştu
 Muhabir
31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçim çalışmaları kapsamında vatandaş, esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştiren MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy eğitimcilerle bir araya geldi.

EĞİTİMCİLERLE SOHBET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmaları kapsamında Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şubesinde eğitimcilerle bir araya geldi. Yapılan ziyarete MHP İl Başkanı Murat Abalı, Yahşihan Belediye Başkanı ve adayı Osman Türkyılmaz’da katıldı. Şube Başkanı Yücel Karabacak’tan çalışmalar hakkında bilgi alan MHP’li aday Ulusoy, eğitimcilerle bir süre sohbet etti. Ziyarette samimi ortam dolayısıyla Türk Eğitim Sen yöneticilerine ve üyelerine teşekkür eden Ulusoy “Şube Başkanı Yücel Karabacak ve üyelerle hasbihal edip projelerimizden bahsettik. Samimi misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ulusoy-egitimcilerle-bulustu4.jpg

YAŞLI BAKIM MERKEZİ VE YAŞAM KÖYÜ KURULACAK

Ziyaretinde projelerinden de bahseden MHP adayı Ulusoy “Başımızın tacı yaşlılarımız ve kimsesizlerimiz için yaklaşık 15 bin metrekare arazi üzerinde kurulacak olan Yaşlı Bakım Merkezi ve Yaşam Köyü projesi içerisinde toplam 80 kişilik hobi bahçesi ve özel yaşam alanı, 3000 metrekare yeşil alan ve rekreasyon alanı, 3000 metrekare alanlı 70 kişinin konaklayacağı idari bina ve ekleri bulunmaktadır. Toplam 150 kişilik projemizde fizik tedavi, egzersiz, sağlık hizmetleri, beslenme-diyet uzmanı odaları, seminer odası, kütüphane, hobi-sanat-takı atölyeleri, el işi atölyesi, resim atölyesi, müzik atölyeleri, yemekhane, çamaşırhane, kuaför ve kişisel bakım hizmetlerinin bulunmasını planlıyoruz” dedi.

ulusoy-egitimcilerle-bulustu2.jpg

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.