Fenerbahçe Haziran ayında kongreye gidiyor
SARAN: “BAZEN KALMAYI DEĞİL, ÇEKİLMEYİ BİLMEYİ GEREKTİRİR”
Süper Lig sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan ve iş insanı Kırıkkaleli Sadettin Saran’ın Ali Koç’tan devraldığı Fenerbahçe Spor Kulübü, hafta sonu oynanan Galatasaray derbisinde alınan 3-0’lık mağlubiyet sonrası kongre kararı aldı. Fenerbahçe Kulübü, 6-7 Haziran'da olağanüstü seçimli genel kurul yapılacağını açıkladı. Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığına aday olmayacağını duyurarak “Fenerbahçe'ye hizmet etmek, bazen kalmayı değil, gerektiğinde kenara çekilmeyi de bilmeyi gerektirir.” dedi.

BU KARARI ALMAK KOLAY OLMADI
Fenerbahçe Kulübü, Tedesco 'nun ayrılığı sonrası seçim tarihini duyurdu. Fenerbahçe Kulübü, Sadettin Saran imzalı açıklamasında 6-7 Haziran'da olağanüstü seçimli genel kurul yapılacağını ifade etti. Saran açıklamasında aday olup olmayacağını açıkladı. Saran açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Benim için bu kararı almak kolay olmadı. Ancak bu koltuk, kişisel tercihlerle değil; doğru zamanda doğru kararları alabilme sorumluluğuyla taşınır.

Bu koltuğa gelmek kadar, zamanı geldiğinde bırakabilmek de bir erdemdir. Hele ki bunu kırgınlıkla değil, bir hırsla değil; camianın önünü açma sorumluluğuyla, Fenerbahçe’mizin geleceğini düşünerek yapabilmek… İşte asıl mesele budur. Fenerbahçe'ye hizmet etmek, bazen kalmayı değil, gerektiğinde kenara çekilmeyi de bilmeyi gerektirir."
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.