Kırıkkale’de Oryantiring heyecanı

Kırıkkale’de Oryantiring heyecanı
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, Millet Bahçesi'nde düzenlenen oryantiring yarışları ile doruğa çıktı. Farklı yaş kategorilerinden çok sayıda sporcunun katılımıyla gerçekleşen yarışlar, kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Sporcular, parkurun sunduğu engelleri aşarak ve kontrol noktalarını en kısa sürede bularak zafere ulaşmak için adeta ter döktüler. Milli bayram coşkusu ile birleşen bu heyecan dolu yarışlar, izleyenleri de büyüledi. Dereceye giren sporculara ödülleri törenle takdim edildi. Tüm katılımcılara da centilmenlikleri ve sporcu ruhları için teşekkür edildi.

kirikkalede-oryantiring-heyecani-2.jpg

MİLLİ BAYRAM RUHU YAŞANDI

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, oryantiring sporunun heyecanı ile kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı günde düzenlediğimiz yarışmalarla, milli bayram ruhunu yaşatmanın ve çocuklarımızın sporla buluşmasını sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor, tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz." Kırıkkale'nin sporseverleri de bu güzel organizasyona büyük ilgi göstererek minik sporcuları desteklediler. 23 Nisan coşkusu, Millet Bahçesi'nde oryantiring ile unutulmaz bir şekilde kutlandı.


Bu haber toplam 47 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.