Kırıkkale’de yüzme bilmeyen kalmasın

Kırıkkale’de yüzme bilmeyen kalmasın
 İnternet Editörü
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamında Kırıkkale'de de antrenmanlar tüm hızıyla devam ediyor.

ÇOCUKLARIN BECERİLERİ GELİŞİYOR

Bu anlamlı proje ile daha önce yüzme bilmeyenler, deneyimli antrenörler eşliğinde suyla buluşarak yüzmeyi öğreniyor ve su sporlarına olan ilgileri artıyor. Proje kapsamında Kırıkkale'de bulunan yüzme havuzlarında ücretsiz kurslar düzenleniyor. Farklı yaş gruplarından katılımcıların ilgisini çeken kurslarda, teorik ve pratik eğitimler verilerek katılımcıların yüzme becerilerini geliştirmeleri sağlanıyor.

kirikkalede-yuzme-bilmeyen-kalmasin2.jpg

SAĞLIKLI BİR YAŞAM TARZI KAZANIYORLAR

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, projenin önemine değinerek şu açıklamalarda bulundu: "Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi ile Kırıkkale'de daha önce yüzme bilmeyen vatandaşlarımızın yüzmeyi öğrenmelerini ve su sporlarına olan ilgilerini artırmayı amaçlıyoruz. Bu proje ile hem sudan korkularını yenmelerini hem de sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerini sağlıyoruz. Projeye gösterilen ilgiden dolayı çok mutluyuz. Antrenörlerimiz eşliğinde tüm katılımcılarımız keyifli bir şekilde yüzmeyi öğreniyor ve suyun tadını çıkarıyor."

Bu haber toplam 793 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.