Miniklerde hentbol heyecanı başladı!

Miniklerde hentbol heyecanı başladı!
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün öncülüğünde, minik sporcuların heyecanla beklediği 'Minikler Hentbol' müsabakaları başladı.

Okul sporları kapsamında düzenlenen müsabakalar, Yenimahalle Şehit Ramazan Akçadağ Spor Salonu'nda büyük bir coşkuyla başladı.

DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, açılış töreninde yaptığı konuşmada, minik sporcuların göstermiş olduğu ilgiden ve hentbola olan tutkudan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Müsabakalara katılan tüm sporculara başarılar dileyerek, fair-play ruhuna uygun bir şekilde mücadele etmelerini istedi. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, her zaman minik sporcuların yanında olduklarını ve onları desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.

miniklerde-hentbol-heyecani-basladi2.jpg

İLGİ VE SEVGİSİNİ ARTIRACAK

Müsabakalara Kırıkkale'deki birçok okuldan minik sporcular katılıyor. Heyecanla mücadele eden sporcular, hem kendi becerilerini geliştirme hem de yeni arkadaşlıklar kurma imkanı buluyor. Kırıkkale'nin hentbola olan ilgisini ve sevgisini artırmayı amaçlıyor. Minik sporculara spor yapmanın önemini aşılamayı ve onları sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeye teşvik etmeyi hedefliyor. Gelecekteki milli sporcuların keşfedilmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.