Sulakyurt’ta Hizmet Sağanağı Devam Ediyor

Sulakyurt’ta Hizmet Sağanağı Devam Ediyor
 Muhabir
Göreve geldiği günden bugüne ilçenin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik hizmet ve yatırımlarla fark yaratmaya devam ediyor.HABER: YELİZ ERDEMBaşkanlık görevine geldiği günden...

Göreve geldiği günden bugüne ilçenin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik hizmet ve yatırımlarla fark yaratmaya devam ediyor.

Başkanlık görevine geldiği günden itibaren gencinden yaşlısına herkesin sevgisini, çalışmalarıyla da takdir toplayan, çalışkanlığıyla da namı diğer ‘Atom Karınca’ olarak anılan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçeyi yatırımlarla adeta baştan aşağı donatıyor. Altyapısından üst yapısına çevre düzenlenesinden sosyal alanlarına kadar her hizmeti ince ayrıntısına kadar düşünen Bildik, “Bizler doğup büyüdüğümüz bu topraklara sevdalıyız. En büyük sevdamıza hizmet etmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz” dedi.

Sulakyurt – Balışeyh yolunda çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Bildik, “Balışeyh-Sulakyurt arasında önü görülmeyen 19 tane keskin virajlarımız vardı. En büyük sorunumuzdu, ilçemizin 60 yılık sorunuydu ve gelecek 100 yılın sorunuydu. Yolumuz gerçekleşiyor bu yılın sonuna kadar belirli bir etabı bitti, 2023 yılının sonunda tamamlanacak. İnşallah yolumuzun tamamen bitmesiyle birlikte ulaşım anlamında da sorunumuz ortadan kalkacak ve yolda geçen zaman kaybını bitirmiş olacağız. Bütün mücadelemiz Sulakyurt için. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 30 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.