TOKİ kuraları cuma günü çekiliyor

TOKİ kuraları cuma günü çekiliyor
 Yazı İşleri Müdürü
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde yaptırılan 4. Etap 79 konut projesi için kuralar Cuma günü çekiliyor.HABER: YAKUP ÖZCANCANLI OLARAK YAYINLANACAKTIRKeskin ilçesinde TOKİ tarafından 2+1 ve...

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde yaptırılan 4. Etap 79 konut projesi için kuralar Cuma günü çekiliyor.

CANLI OLARAK YAYINLANACAKTIR

Keskin ilçesinde TOKİ tarafından 2+1 ve 3+1 şeklinde yaptırılan konut projesinde kuralar 1 Aralık 2023 Cuma günü çekilecek. Kurayla ilgili bir açıklama yapan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım “Kırıkkale Keskin 4. Etap 79 Konut Projesinde yer alan 2+1 tipi 8 adet konut ve 3+1 tipi 7 adet konut olmak üzere toplam 15 adet konut için “ Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası1 Aralık 2023 tarihinde, Cuma günü Saat. 11.00’da TOKE Hizmet Binası'nda Noter huzurunda seyircisiz olarak gerçekleştirilecek olup, TOKİ’nin YouTube hesabından canlı olarak yayınlanacaktır. Kura çekilişine katılacak geçerli başvuru listeleri ilgili birimlere gönderilmiştir. Başvuruda bulunan hemşerilerimiz kura törenini takip edebilir” dedi.

Bu haber toplam 18 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.